ferienwohnung deutsch  ferienwohnung english  ferienwohnung italian  ferienwohnung nederlands

Hartelijk welkom in het Pillerseetal en op onze website

Home
Appartementen
Kaart
Prijzen
Omgeving

Breng uw volgende (winter)vakantie door aan de rand van de Kitzbühler Alpen in St. Ulrich am Pillersee. Gun uzelf een tijd weg van de allerdaagse stress en geniet van de onspanning hier in de bergen.

Ons Huis ligt aan de voet van de Loferer Steinbergen. Onze vakantieappartementen zijn komfortabel en gezellig ingericht en bieden u de mogelijkeheid zich optimaal te ontspannen.

Beleef de Natuur in van haar mooiste kant!

Omringd van de Loferer Steinbergen is het romantisch gelegen meer "der Pillersee"  een eiland van rust en ontspanning. Elk jaargetijde is een speciale tijd hier in St. Ulrich, in de winter sneeuwbedekte bergen, een bloemenrijk voorjaar, droomuitzichten in de zomer en een prachtig kleurende herfst, hier Golden Herbst genoemd. Natuur rondom, gelijk bij de eerste stap uit ons huis.

U kunt uzelf heerlijk opfrissen met het het beste bronwater direkt uit eigen bron, bij ons kleine ruststation in de tuin, die bestaat uit een prachtige, stenen drinkwaterbron met een romantisch waterrad.

Wij beschikken over 2 Vakantieappartementen. Op deze website vindt U een beschrijving van beide appartementen, compleet met indelingsplan en foto's. Mocht u meer informatie willen, dan kunnen we u dit natuurlijk op wens altijd per mail sturen.

 


Uitzicht vanaf het balkon op de Loferer Steinbergen, zonnenondergang in de Herfst

  Sonja Kost. Strass 82, A-6393 St. Ulrich am Pillersee, Tel: 0043 (0)5354 88399, Fax: 0043 (0)5354 88399-6